BIOEXPO, bu sene “Yaşam Bilimleri Fuarları” düzenleyeceğini duyurdu. 19-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan etkinlik, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.BIOEXPO Yaşam Bilimleri Fuarları için yaptığı duyuruda etkinliğin tarihini belirterek, “Ajandanıza bu tarihleri mutlaka not edin. Biyoteknoloji, ilaç, analiz sistemleri, laboratuvar sistemleri ve temiz oda endüstrisindeki en yeni gelişmeleri takip edebilecek, firma temsilcileri ile projelerinizi görüşebileceksiniz” dedi. Ayrıca yapılan duyuruya göre BIOEXPO, çok önemli iki büyük sempozyuma da ev sahipliği yapacak.

Global’den Türkiye’ye API Teknolojileri ve Gelişim Süreçleri Sempozyumu

Gerçekleştirilecek olan bu iki etkinliğin ilki “BIOEXPO API SEMPOZYUMU” olacak. Sempozyum konusunun “Global’den Türkiye’ye API Teknolojileri ve Gelişim Süreçleri“ olduğu belirtilerek, “20-21 Ekim 2022 tarihleri arasında BIOEXPO Yaşam Bilimleri Fuarları ile eş zamanlı, Prof. Dr. Ali Demir Sezer moderatörlüğünde düzenlenecek” şeklinde açıklama yapıldı. API Sempozyumuna TC Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, TÜBİTAK ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin bilimsel işbirliği ile katkı verecekleri duyuruldu. Söz konusu sempozyuma sponsor olarak destek verenlerin ise “Amgen, Abdi İbrahim Pharmaceuticals, Sanofi, Selçuklu Holding - İLKO İlaç, Gen İlaç, Polifarma İlaç” olduğu bildirildi.

Gıda Biyoteknolojisinde İnovasyon Sempozyumu

BIOEXPO ev sahipliğinde düzenlenecek olan bir diğer sempozyumun ise “Gıda Biyoteknolojisinde İnovasyon Sempozyumu” olacağı belirtildi. Sempozyumun Gebze Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü bilimsel işbirliği ile yapılacağını duyuran BIOEXPO, “Prof. Dr. Işıl Aksan Kurnaz moderasyonunda, 19-21 Ekim 2022 tarihleri arasında BIOEXPO ile eş zamanlı İstanbul Lütfi Kırdar'da düzenlenecektir” diye duyurdu. Ayrıca, KVS Kaya Validasyon Sis. Ltd. Şti. ve Ellab – Validation & Monitoring Solitions firmalarının da sponsor olarak destek verdiğini söyledi.Fuara Katılım Göstermek isteyen Ziyaretçiler için ilgili kayıt formları: Fuar Ziyaretçi Kayıt FormuSempozyum Kayıt Formu Linked-in Duyuru